foto

Het baasje van Sjieba is dringend op zoek naar een adoptiegezin. “Het is met pijn in het hart maar het kan niet anders”, luidt het.

“Met pijn in mijn hart ben ik opzoek naar een nieuw baasje voor mijn 14 jarige hondje Sjieba.
Het is niet dat ik niet meer voor haar wil zorgen, maar privé omstandigheden hebben het er naar gemaakt dat ik niet meer voor haar kan zorgen.”

“Sjieba is een lieve hond die graag aandacht krijgt van mensen en het vervelend vind om alleen te blijven. Ze is in de loop der jaren doof geworden, ze zoekt daardoor sneller je aandacht op.
Ook heeft ze wat staar op haar ogen waardoor ze wat minder ziet.”

“Sjieba is een kruising tussen een stabij, een spaniel en labrador. Sjieba is een echte mensen vriend en is lief (en enthousiast) tegen kinderen. Doordat ze al op leeftijd is slaapt ze veel, maar al met al is het nog een kwiek hondje. Ze hoeft niet heel ver meer te wandelen, zolang ze haar behoeftes maar kan doen vind ze het goed.  Sjieba zoekt een huisje waar er vaak iemand thuis is en waar ze aandacht krijgt.”

“Ik hoef er geen geld voor, ik wil alleen dat ze haar oude dag niet in een asiel hoeft te slijten.”

Wie meer informatie wil, kan dat bekomen via deze link: Klik hier voor meer info